Van tuinontwerp naar droomtuin!

Door onze jarenlange expertise geniet u langer van uw tuin!

Heeft u een project waar wij u mee kunnen helpen?

Realiseren van inspirerende tuinen

Groen betekent voor Nildes Tuinen groei, beleving, betovering en een mooie tuin. Na de wensen en behoeftes met u besproken te hebben weten wij welke tuinstijl u het meest aanspreekt. Gaat het om een moderne tuin met weinig onderhoud, een tuin in landelijke stijl of juist een kleine achtertuin. Na het maken van een tuinontwerp gaan wij beginnen met de aanleg of herinrichten van uw tuin.

Met onze ervaring en deskundigheid werken wij met veel passie, creativiteit en plezier aan uw tuin. Onze uitgevoerde projecten bestaan uit het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Nildes Tuinen tovert groene ruimtes om voor zowel consumenten als bedrijven. Bekijk hier onze projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Met het TuinKeur keurmerk staat Nildes Tuinen voor de 5 zekerheden: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaam, service en kwaliteit.

We kijken bewust naar de toekomst en de plek die groen daarin heeft. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel voor jarenlang tuinplezier. Wij geloven dat Nildes een glimlach op ieders gezicht kan toveren.

Het team van Nildes Tuinen

De vakbekwame mensen die bij Nildes Tuinen werken hebben allemaal passie voor hun werk. Zo hebben wij gespecialiseerde mensen voor bestrating en sierbestrating, het maken van een tuinontwerp , voor aanleg en voor het onderhouden hiervan. De beleving en passie van ons team is dan ook terug te zien in het eindresultaat. Nildes Tuinen is een gecertificeerde TuinKeur hovenier en die garant voor de uitgevoerde werkzaamheden.

Recensies

“Na een heftige periode dan eindelijk mijn eigen stekkie. Nildes heeft het hier echt aangenaam gemaakt in de tuin. Een hele rust en beleving was mijn wens. Dit hebben ze ruimschoots gedaan.”

Nathlie Burgmeier • Nieuw huis bezitter

Recensies

“Jarenlang hebben mijn vrouw en ik gedacht wat we met ons tuin en bestrating moesten. Uiteindelijk Nildes gebeld en hebben een afspraak gemaakt voor een concept. Vanaf dat moment liep alles op rolletjes. Nildes nam het heft in handen en leverden een pracht stuk werk af.”

Piere van dommeren • Huiseigenaar

Onze partners

Nildes Tuinen
Nildes Tuinen
Nildes Tuinen
Nildes Tuinen

Neem vandaag nog contact met ons op.

7 + 4 =