Nildes Tuinen levert kwaliteit

Wij maken uw ideeën tot werkelijkheid
Heeft u een vraag of wilt u advies?

Ons advies en uw tuinideeën nemen wij mee in het tuinontwerp mee. Nildes Tuinen heeft veel ervaring in het aanleggen van tuinen, in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Hoorn. Met het ontwerp heeft u een goed beeld hoe uw droomtuin er uit komt te zien voor wij beginnen met het aanleggen van uw tuin. Als de offerte met u is besproken en is goedgekeurd, kunnen wij beginnen met de werkzaamheden in uw tuin. U zult zien dat met de tuinaanleg alles op zijn plek valt en het tuinontwerp steeds meer de uiteindelijke vorm gaat krijgen van uw droomtuin.

De mooie gevulde borders, de aanleg van de vijver, het strakke tuinterras met mooie sierbestrating. De contouren van uw tuin zijn nu duidelijk zichtbaar. Of uw tuin nu geïnspireerd is door de symmetrie van de tuin van een Japanse klooster of van de ruigste delen van de Veluwe, Nildes Tuinen maakt van uw tuin een plek waarin u zich kunt ontspannen en heerlijk kunt recreëren.

HOVENIER VAN A TOT Z  uw hovenier in Heerhugowaard

Nildes Tuinen is een allround hoveniersbedrijf die zorgt voor ontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud van alle soorten tuinen.

Nildes Tuinen levert tuinen op van begin tot het eind. Onze vakmensen zijn niet alleen ervaren maar zeker ook veelzijdig. Alle aspecten die met de tuin te maken hebben kunnen wij toepassen. Gaat u voor een volledige of gedeeltelijke tuinrenovatie, het herinrichten van een bestaande tuin?

Zoekt u een hovenier in Heerhugowaard voor uw gazon, het plaatsen van tuinhuisjes, aanleg van vijvers? Wij toveren uw plek om tot een groene ruimte.

Uw tuin onze zorg!

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Neem vandaag nog contact met ons op.

11 + 6 =