Nildes Tuinen levert kwaliteit

Wij maken uw ideeën tot werkelijkheid
Heeft u een vraag of wilt u advies?

Elke tuin heeft haar specifieke onderhoud nodig. Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden. Van volledig onderhoud van uw tuin tot een ondersteunende, van eens per twee weken tot twee keer per jaar, wij zijn u graag van dienst!

Ook voor tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. 
De een vindt het heerlijk en heeft de tijd om in de tuin te werken en een tuin te onderhouden. En de ander laat het tuinonderhoud graag een vakbekwame hovenier over. Nildes Tuinen onderhoudt al jaren alle soorten tuinen. Als het nu gaat om het snoeien van fruitbomen, rozenstruiken of het bijhouden van uw gazon. Het team van Nildes onderhoudt met plezier uw tuin waar u verder geen omkijken meer naar heeft en volop kunt genieten van uw groene omgeving.

ONDERHOUDSPLAN
Tuinonderhoud laten doen door Nildes Tuinen? Dit doen wij doormiddel van een tuinonderhoudsplan. Ons voorgestelde onderhoudsplan stellen wij samen met u op. Er zijn verschillende opties mogelijk; Gaat het om onderhoud in het najaar of wilt u dat wij het hele jaar uw tuin onderhouden zodat u hier geen omkijken naar heeft? Op die manier kunt u het hele jaar volop genieten van een mooie bloeiende tuin. Graag bespreken wij wat uw wensen zijn en op basis hiervan stellen wij samen met u een plan op.

Nildes Tuinen voor onderhoud van uw tuin!

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Neem vandaag nog contact met ons op.

6 + 8 =