Nildes Tuinen levert kwaliteit

Wij maken uw ideeën tot werkelijkheid
Heeft u een vraag of wilt u advies?

De basis van uw droomtuin is een goed ontwerp. Van elke tuin, klein of groot, kunnen wij uw droomtuin maken. Met de juiste indeling, gebruik van de juiste materialen en planten maak je een tuin waar je jarenlang plezier aan kunt beleven. Nildes Tuinen geeft advies op basis van uw ideeën, wensen en behoeftes. Met onze jarenlange ervaring geven wij een eerlijk advies om uw droomtuin te realiseren.

Samen kijken wij hoe wij uw leefomgeving aan de hand van een ontwerp tot een groen paradijs kunnen maken. Heeft u een tuinidee zoals een kindvriendelijke tuin of past een mooie groene tuin om heerlijk in te relaxen beter bij u? Op basis van uw wensen beginnen wij met het ontwerpen van een idee. Door het laten zien van een tuintekening krijgt u direct het gevoel van de sfeer van uw nieuwe tuin.  Met het maken van een tuinontwerp houden wij gelijk rekening met het beplantingsplan van uw toekomstige tuin. Komt u er zelf niet uit? Er zijn veel soorten tuinen die wij kunnen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Met de uitgangspositie en uw wensen en behoeften in kaart gaan wij een ontwerp maken. In dit ontwerp verwerken wij natuurlijk onze kennis en kunde. Wij combineren de mogelijkheden van de uitgangspositie met uw wensen.

Nildes Tuinen de hovenier voor ontwerp en aanleg van uw droomtuin!

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Neem vandaag nog contact met ons op.

4 + 13 =